Dainik Bhaskar FIFA World Cup Quiz Answer Today 16 December 2022 Win ₹2100

Dainik Bhaskar FIFA World Cup Quiz Answers

Dainik Bhaskar FIFA World Cup Quiz Answers Today : In 2022 any countries are participating in the FIFA World Cup , Which is also hosts by Qatar, During FIFA World Cup Dainik Bhaskar E Paper creates a quiz contest, That quiz also known as Dainik Bhaskar FIFA World Quiz , This contest will continue till 18 December 2022. Every day Dainik Bhaskar will be ask 3 question at 6 am. If you’re gave these questions answer correctly land if you are lucky then you can stand a chance to win Rs.2100 Amazon Pay Balance or cash. Read following instructions.

Hello Readers of agtrick.com welcome to our website. In this websites readers can find latest news, current news update , trending topics, entertainment, sports, quiz contest, quiz answers such as daink bhaskar quiz answers today, kbc offline quiz answers today, amazon quiz answers today, crypto quiz answers today like binance crypto wodl words answers today, binance quiz answers today and trending webstories about India and world. So daily visit our website and get latest updates.

Today we will explains about Dainik Bhaskar FIFA World Cup Quiz Answers , What is dainik bhaskar quiz, How to to find Dainik Bhaskar FIFA World Quiz, How many questions are find in this contest , During period of the contest. How to play Dainik Bhaskar FIFA World Quiz.

How to Play FIFA World Quiz Contest?

1.First Of All Download Dainik Bhaskar App. and find E Paper section on top of the right corner.

2. Click this section and read today’s newspaper and find Dainik Bhaskar FIFA World Quiz banner.

3.lf you are not find this quiz contest and you can gave a misscall to 9190000073

4. You will receive a message from Dainik Bhaskar

5. You can choose to this link as your language choice.

6. Find below all correct answer of Dainik Bhaskar FIFA World Quiz 16 December 2022.

Dainik Bhaskar Quiz Link :

Hindu Language: Participate

Marathi Language: Participate

Gujarati Language: Participate

Dainik Bhaskar FIFA World Quiz Answers Today 16 December 2022

Q1.  फीफा वर्ल्ड कप में पेनल्टी शूटआउट का नियम पहली बार कब लागू किया गया था?

A. 1986

B. 1974

C. 1982

Answer : 1974

Q2. फीफा द्वारा वर्ल्ड कप पर अभी तक कितनी डॉक्यूमेंट्री बनाई गई है?

A. 16

B. 15

C. 17

Answer : 17

Q3. फीफा वर्ल्ड कप 2022 में सबसे लंबा खिलाड़ी कौन था?

A. एंड्रीज नॉपेर्ट

B. वांजा मिलिन्कोविच-साविच

C. वर्जिल वैन डिज्क

Answer : एंड्रीज नॉपेर्ट

Dainik Bhaskar FIFA World Quiz Answers Today 15 December 2022

Q1# फीफा वर्ल्ड कप में हिस्सा लेने वाला पहला अफ्रीकी देश कौन सा था?
A. मोरक्को
B. मिस्र
C.अल्जीरिया

Answer : मिस्र

Q2# पिछले वर्ल्ड कप में कौन सी टीम तीसरे स्थान पर रही थी?
A. फ्रांस
B. बेल्जियम
C. क्रोएशिया

Answer : बेल्जियम

Q3# मौजूदा वर्ल्ड कप में कितने मैचों का नतीजा पेनल्टी शूटआउट से निकला है?
A. 5
B. 4
C. 2

Answer : 4

Dainik Bhaskar FIFA World Quiz Answers Today 14 December 2022

Q1. कौन सा देश एशिया का न होते हुए भी वर्ल्ड कप में एशिया महाद्वीप से क्वालिफाई करता है?

A. तुर्की

B. ऑस्ट्रेलिया

C. मिस्र

Answer : ऑस्ट्रेलिया

Q2. फीफा वर्ल्ड कप के 92 साल के इतिहास में कितनी हैट्रिक लगी हैं?

A. 55

B. 53

C. 60

Answer : 53

Q3. एक मैच में सबसे ज्यादा गोल करने वाले खिलाड़ी का नाम क्या है?

A. ओलेग सालेंको

B. मिरोस्लाव क्लोज

C. गर्ड मुलर

Answer : ओलेग सालेंको

Dainik Bhaskar FIFA World Quiz Answers Today 13 December 2022

Q1. इस साल फीफा वर्ल्ड कप में कितनी एशियाई टीमों ने हिस्सा लिया?

A. 3
B. 5
C. 4

Answer : 5

Q2. कितने देश वर्ल्ड कप में 100+ गोल कर चुके हैं?

A. 6
B. 7
C. 5

Answer : 7

Q3. इस बार किस खिलाड़ी ने टूर्नामेंट की सबसे पहली हैट्रिक बनाई?

A. गोंसालो रामोस
B. सर्जियो रामोस
C. एड्रियन रामोस

Answer : गोंसालो रामोस

5 thoughts on “Dainik Bhaskar FIFA World Cup Quiz Answer Today 16 December 2022 Win ₹2100”

Leave a Comment